Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

Logeren


Logeren

  

Tijdens het logeren wordt er gewerkt aan vaardigheden en wordt er genoten van een fijn weekend. Er wordt geleerd om om te gaan met andere mensen in één huis in een orthopedagogische setting. De activiteiten en leermomenten worden gestuurd en begeleid zodat er een optimale leeromgeving ontstaat. De huiselijke sfeer is van groot belang en er is natuurlijk ruimte voor eigen inbreng en ideeën.


De data voor het logeren zijn te vinden op de site onder nieuwsbrief.

Op vrijdag gaan we een spelletje doen en/of een film kijken. Op zaterdag gaan we een activiteit ondernemen, boodschappen doen, eten maken en in en om het huisje activiteiten doen. Op zondag ontbijten we, worden we rustig wakker, dan gaan we lunchen en ondernemen we een activiteit. Rond 17:00u kan je worden opgehaald om naar huis gaan. De activiteiten worden aangepast aan de wensen en mogelijkheden van jullie.

Wat heb je nodig tijdens een weekend in ieder geval: kleding, handdoek, toiletspullen en zwemkleren.

Op naar mooie weekenden!!

 

Groetjes,

Inge Gijzen-Hendriks

namens het team van Hendriks Ambulante Begeleiding

 

 

We logeren in 6-persoons huisjes. In het huisje is een tv, cd-speler en dvd-speler aanwezig. Het is een compleet huisje en je slaapt alleen of met twee personen op een kamer.

In de omgeving zijn veel activiteiten te doen. Het park ligt aan het IJsselmeer en er is een zwembad op het park. In Medemblik zijn verschillende musea en in de buurt liggen o.a. het sprookjespark en het Zuiderzeemuseum. Genoeg te doen dus...

 

De kosten bedragen: vrijdag € 70,-, zaterdag € 175,- en zondag € 175,- inclusief eten en uitjes. De kosten voor het hele weekend zijn € 385,- (niet inbegrepen zijn halen en brengen en extra wensen).

 


Webdesign and Development : iWebPro (C) Interactieve Web Producties
5010